Reglament

1 – Els participants de la Cherokee Rider Coast, a l’inscriure’s, accepten les normes de l’esdeveniment comprometent-se a respectar-les en la seva totalitat.

2 – Els participants han de tenir com a mínim, 18 anys, el permís de conduir, els papers de la moto en regla, matriculació, Assegurança, ITV, etc.

3 – Els participants hauran de conduir les seves motos respectant en tot moment, les normes del Reglament General de Circulació.

4 – Els participants a la Cherokee Rider Coast hauran de portar una polsera identificativa (subministrada per l’organització) en tot moment, per poder accedir a la zona de pàrquing, sopar, discoteca, etc.

5  – Per poder accedir a la samarreta oficial Cherokee Rider Coast, s’haurà de presentar el llibre degudament segellat en cada pas de control.

6- L’organització es reserva el dret a anul·lar l’esdeveniment sota qualsevol supòsit que pugui afectar la qualitat i/o seguretat de la prova. En cas de no poder-se realitzar l’esdeveniment els dies 12 i 13 de juny per causa de la COVID 19, es reservarà la inscripció amb les mateixes condicions, per a la data alternativa del 4 i 5 de setembre.
En cas de tampoc poder-se realitzar la prova en aquestes últimes dates degut a la COVID 19, es retornarà l’import de la inscripció.

7 – L’organització i els seus col·laboradors queden exclosos de tota responsabilitat respecte a tots els danys físics, materials i derivats a tercers, o que puguin resultar d’un eventual accident. Aquests aniran a càrrec exclusiu del participant o, si s’escau, l’assegurança que tingui contractada.

8 – L’organització no es fa responsable dels furts o robatoris que es puguin ocasionar durant l’esdeveniment.

9 – El participant declara que durant la Cherokee Rider Coast, circula per la carretera assumint el seu propi risc, renunciant a qualsevol acció penal o civil de responsabilitat, contra l’organització, les persones col·laboradores o que prestin els seus serveis en aquesta entitat.

10 – En el moment de la inscripció podràs optar per la contractació d’una assegurança de no assistència, aquesta assegurança garanteix la devolució de diners de la inscripció en cas de no poder assistir a l’esdeveniment (devolució del 100% de els diners si es cancel·la abans de 30 dies de l’esdeveniment, del 50% si es cancel·la entre 15 i 30 dies abans de l’esdeveniment, i del 25% si es cancel·la entre 5 i 15 dies abans de l’esdeveniment, a menys de 5 dies de l’esdeveniment no es farà cap devolució). En cas de no contractar aquesta assegurança o informar després de la data límit l’organització no va a tornar els diners.

Dies de duració

Motos

km de carretera en total

Motos

 

1 – La Cherokee Rider Coast és oberta a tot tipus de moto matriculable apta per circular per carretera. Carretera, Trail, turístiques, etc.

2 – No hi ha restricció per cilindrada. Recomanable més de 250cc.

3 – Totes les motos participants hauran de tenir els papers en regla, matriculació, Assegurança, ITV, etc.

4 – Per seguretat, logística i serveis, la Cherokee Rider Coast està limitada a un màxim de 65 motos.